top of page

High beer/tea/wine

High beer. high tea of high wine ...

U neemt plaats in onze ruime serre, wat muziek op de achtergrond en u laat u onderdompelen in een unieke wereld van smaakbeleving.

Heerlijke losse thee en een gevulde etagère met huys gemaakte lekkernijen.

Een wijn combineren met een cremeux.

Of bier combineren met meerdere gevulde planken met huys gemaakte hapjes?

Reserveer eenvoudig via de reserveer knop.

Hou er rekening mee dat een high beer/tea/wine alleen gereserveerd kan worden op woensdag tot en met zondag tussen 12:00 en 15:00

High Beer

Bier pairing inplaats van wine pairing. Wij bieden een unieke ervaring aan doormiddel van een high beer. Hiermee combineren wij lekkere worstplanken, kazen of hapjes met het bier. Dit allemaal met enkel speciaal bieren, en wat deze bieren nog specialer maakt is dat zij enkel van lokale afkomst komen. Komt u drie bieren proeven met lekkere hapjes voor maar 32.50,- per persoon?

  • Volle flessen, geen proefglazen

  • Unieke lokale speciaal bieren

  • Flessen mee naar huis als aandenken

Martinus_edited.jpg

High Tea

Bonbons, gebak, brownies en overheerlijke sandwiches. Huysgemaakte verwennerijen die lekker te combineren zijn met de verse thee. U zit ontspannen en in een huiselijke sfeer te genieten.

Dat voor maar 29,50,- per persoon, reserveer nu uw theemoment.

  • Authentieke locatie

  • Huys gemaakt

20240114_153719.jpg

High Wine

Wijn-spijs is bekend een begrip als het gaat om dineren. Het draait dan om wijn combineren met een gerecht. Een high wine is in de essentie niet veel anders. 

U neemt plaats aan de tafel, een gastheer brengt u een compact gerecht met een bijpassende wijn en neemt jouw mee in een verhaal over deze wijn-spijs combinatie. Dit doen we dan 5-gangen, laat u verrassen in de wereld van wijn. Een unieke ervaring voor 35,- per persoon.

rode wijn
Kayleigh en Ewout koffie

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page