top of page

Trouwen

Ook op jullie grote dag staan wij graag voor u klaar. Het Schimmelpenninck Huys is een officiële trouwlocatie. Een unieke trouwlocatie, met vele mogelijkheden. Door de grote zalen, eigen keuken, bakker en chocolatier kunnen wij echt maatwerk bieden. 

Intake

Onze maatwerk experts Ewout en Kayleigh ontvangen jullie met een kop koffie of thee en nemen jullie mee door ons pand om alle wensen door te nemen. Zij gaan samen met jullie alle wensen bij langs en stellen een op maat gemaakte voorstel op. Het maatwerk voorstel wordt na afloop van jullie bezoek toegestuurd.

De grote dag

U heeft gekozen om uw grote dag bij Schimmelpenninck Huys te vieren. Jullie ceremoniemeester schud de hand met de gastheer of gastvrouw van deze dag. Samen gaan ze er voor zorgen dat uw dag goed verloopt. Jullie kunnen genieten van je dag en u laat alles over u heen komen. 

De ceremonie

Het is zo ver. Samen richting het altaar. Het moment dat jullie elkaar het ja-woord geven. Na dit prachtige moment snijden jullie samen de bruidstaart aan in het bijzijn van alle vrienden en familie.

Receptie

Na het aansnijden van de taart start jullie receptie. Jullie krijgen een glas bubbels aangereikt en samen met jullie dierbaren proosten jullie op het heugelijk moment. 

Dineren en feesten

De middag is al bijna voorbij, de middagzon laat zijn laatste licht zien. De glans van de avond laat zijn wonderen zien, en het authentieke Schimmelpenninck Huys veranderd in een oase van romantiek. 

 

18:00 is het tijd om te beginnen aan een diner, een 3 gangen diner.

Romantisch met elkaar dineren, live muziek/live muzikanten erbij en genieten van heerlijke wijnen of (speciaal) bieren.

Na het dineren is het tijd om even bij te komen. Leuke verhalen worden gedeeld over vroeger en nu. Maar nu, nu is het tijd voor het feest, jullie lopen naar de Jugendstill en voeren jullie openingsdans uit. Het feest kan beginnen, de bar is open en de hapjes worden geserveerd.

Overnachten en ontbijten

Inmiddels is het nacht. De ogen worden zwaarder en het is een mooie dag geweest. Jullie vertrekken naar jullie suite om de dag af te sluiten en jullie familie vertrekt ieders naar zijn kamer.

 

In de ochtend bestaat de mogelijkheid om met familie en vrienden privé te ontbijten in een van onze zalen. Nog even met elkaar na genieten van de grote dag.

Barok ceremonie opstelling.JPG

Zalen bekijken? Klik hier

Het sales team staat voor u klaar

Ons salesteam, bestaande uit Ewout en Kayleigh, staat voor u klaar.

Ze zijn telefonisch bereikbaar voor jullie vragen. 

Heeft u al iets voor ogen? Vul dan het onderstaande formulier in en laat een passend voorstel uw kant opkomen.

Ewout sales

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij zijn bereikbaar

Maandag - Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:30

Gesloten

Gesloten

bottom of page