top of page

Studievereniging

Met onze vele zalen bieden wij verschillende opties om te voorzien in onder meer vergaderen, dineren of feesten. Wij gaan graag met jouw in gesprek om een passende oplossing te vinden voor jouw wensen. Je bent dan ook om de volgende drie punten bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk

Als studentenvereniging heb je meerdere wensen te behartigen in een jaar. Om jullie ook een leuk evenement te kunnen bieden leveren wij maatwerk. Dit betekent dat we veelal met ieders budget wel kunnen werken om zo een leuk evenement neer te zetten.

Centrum

Ons authentiek en karakteristiek pand is gevestigd in het centrum van Groningen, een paar honderd meter van de grote markt. Dit zorgt ervoor dat onze locatie makkelijk toegankelijk is. Verder zijn jullie na een gezellig evenement dicht bij de uitgaansstraat om de avond door te pakken.

Huyselijk

Een authentiek pand met sfeer en karakter. Een bedrijf dat werkt aan een laagdrempelige en huyselijke sfeer. Bij binnenkomst ervaar je direct al Het huyselijke sfeer. Wij gaan voor het geveol van thuiskomen, thuiskomen in ons huys.

Het sales team staat voor u klaar

Ons salesteam, bestaande uit Ewout en Kayleigh, staat voor u klaar.

Ze zijn telefonisch bereikbaar voor jullie vragen. 

Heeft u al iets voor ogen? Vul dan het onderstaande formulier in en laat een passend voorstel uw kant opkomen.

Kayleigh en Ewout koffie

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij zijn bereikbaar

Maandag - Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:30

Gesloten

Gesloten

bottom of page